Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Super Mario 3D Land


Μετά από 30 χρόνια επιτυχίας, η Nintendo έβγαλε το To "super mario 3d Land"   για το 3DS. Συνδυάζοντας στοιχεία από κοινού από τα δύο 2D και 3D παιχνίδια  Mario, το Super Mario 3D Land σηματοδοτεί την είσοδο της με μια νέα προσέγγιση εμφανίζοντας μια έντονη νοσταλγία.

Παρά το γεγονός ότι το Super Mario 3D Land μοιάζει πολύ με τα παιχνίδια του Super Mario Galaxy, οι φίλοι του super Mario θα αναγνωρίσουν αμέσως τις παλιές ρίζες του παιχνιδιού έπαιζαν στο σχολείο. Super Mario 3D Land. Ο Mario ξεκινά από κάθε επίπεδο, όπως το Super Mario, και όταν δέχεται  χτύπημα, που συρρικνώνεται σε Little Mario. Ένα ακόμα πλήγμα απεργία και μια άλλη ζωή από τη ζωή του επιπλέον υδραυλικού μετράνε.

 Για πρώτη φορά για ένα παιχνίδι Mario, το Super Mario 3D Land επιτρέπει πραγματικά σε κάποιον να σπάσει το όριο των 99 ζωών  και είναι αρκετά εύκολο να το κάνει. Οι βετεράνοι του παιχνιδιού θα βρείτε μικρή την πρόκληση στους οκτώ κόσμους  του παιχνιδιού, αλλά όταν το τερματήσετε θα ξεκλειδώσει το remixing με νέες διατάξεις, εχθρούς και  κινδύνους. Αν, όμως, δεν είναι τόσο έμπειροι με τους τρόπους του Mario, το παιχνίδι διαθέτει δύο πατερίτσες. Αν πεθάνει πέντε φορές, ένα αήττητο Leaf θα σας μετατρέψουν σε ανίκητο Λευκό Tanooki Mario για το υπόλοιπο του επιπέδου. Αν εξακολουθείτε να χάνετε, ένα P-Wing θα εμφανιστεί και το πάρετε θα πάτε αμέσως στο τέλος του επιπέδου.

 Στο Super Mario Land 3D, υπάρχουν 3 κέρματα αστέρια ανά επίπεδο , τα οποία άλλοτε είναι πολύ εμφανή και εύκολο να τα πάρετε και άλλες φορές αρκετό δύσκολο.Το super Mario 3d World είναι ένα παιχνίδι που θα αγαπήσουν και οι παλιοί λάτρες του συμπαθητικού Ιταλού Υδραυλικού αλλά ακόμα και παίχτες που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με αυτήν την σειρά παιχνιδιών. Για ακόμα περισσότερα μπορείτε να e επισκεφτείτε το επίσημο site super mario 3d land official website

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου