Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Super Mario δωρεάν παιχνίδια on line

Τα παιχνίδια super Mario είναι κυρίως ένα από τα προνομία των κατόχων κάποιας κονσόλας Nintendo.
Για καλή τύχη όμως και των υπολοίπων που έχουν απλά έναν υπολογιστή υπάρχουν και εκδόσεις για pc. Κάποιες μάλιστα είναι σε μορφή flash, εντελώς δωρεάν και χωρίς να χρειάζεται απολύτως καμία εγκατάσταση. Τα περισσότερα βέβαια από αυτά είναι χαμηλής ποιότητας και ανάλυσης. Υπάρχουν όμως και κάποιες εκδόσεις flash games αρκετά καλές.
    Η καλύτερη έκδοση που βρήκα ήταν μάλιστα στο games10.gr, ένα Ελληνικό games site με Έλληνες κατασκευαστές και ιδιοκτήτες. Υπάρχουν 2 λόγοι που πρέπει να προτιμάμε τα Ελληνικά games sites. Ο ένας είναι ότι είναι πιο καθαρά και δεν περιέχουν ιούς, trojans, warms κλπ όπως περιέχουν πάρα πολλά Αγγλικά games sites που βρίσκουμε από το internet. Ο δεύτερος λόγος είναι φυσικά να υποστηρίζουμε τους 'Ελληνες ιδιοκτήτες οι οποίοι κερδίζουν από την επισκεψιμότητα.
    Για να παίξετε το παιχνίδι πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο super Mario game
 Aς δούμε μερικές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κλασσικά όμορφα και απλά γραφικά. Η ανάλυση του παιχνιδιού είναι 600 Χ 640 pixels
Η μεγαλύτερη που βρήκαμε σε super mario flash game.
To gameplay του παιχνιδιού είναι καλό και ομαλό όπως τα κλασσικά super mario παιχνίδια.

Ναι! Τερμάτισα και την δεύτερη πίστα. Δυστυχώς όμως μετά έχασα και δεν μπόρεσα να κάνω
περισσότερα print screen!



Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και για να φτάσεις σε μεγάλες πίστες πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος super mario player. Πάντως είναι πολύ διασκεδαστικό και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους η οποίοι δεν έχουν κάποια κονσόλα nintendo!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου